tiistaina, tammikuuta 16, 2007

Temp

Vuodenvaihteessa söimme iltapalaksi salaatit Stockan Tempissä. Kokemus muistutti edellistä kertaa, eli ruoka oli ok muttei mitenkään ylimaallista. Kun salaatin saa koota itse tai siis pyytää kokoamaan valitsemistaan aineksista, ei ainakaan voi syyttää ravintolaa omituisista yhdistelmistä. Yllättävän suuria annoksia saa kuitenkin kolmella ainesosalla. Ilmeisesti pohjasalaatti lisää volyymiä aika lailla.

Yksi häiritsevä tekijä ateriaan kuitenkin liittyi (hieman kolkon ravintolatilan lisäksi). Kokonaisuus oli liian kirpakka. En tiedä, oliko kyse etikasta vai limestä, mutta jompaakumpaa oli liikaa. Marinadit ja kastikkeet tavoittelevat raikkautta mutta rajansa kaikella. Leivän avulla tuota kirpakkuutta saattoi hieman loiventaa, mutta leipäpalani ei riittänyt koko salaatin avuksi.

Mihinkähän Tempin nimi viittaa? Toivottavasti ei työntekijöiden työsuhteisiin. Luultavasti itse ravintolaan - otaksun Stockan remontin tuovan mukanaan uusia tila- ja palvelujärjestelyjä.


maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Eikun

Fontti onkin ihan ok...

Tässä vielä yksi kuva. Keittiömme ei ole vielä ihan käyttökunnossa.

Muuttoeväät

On oikeastaan aika virkistävää elää sellaisessa kiireessä, että syöminen jää satunnaiseksi. Suurimman kantamisurakan jälkeen haimme uuden kotitalon Kotipizzasta lätyn kullekin. Cokista ruokajuomaksi. Olen juonut Cokista viimeeksi ehkä 10 vuotta sitten. Pöytänä toimi lattia, lautasena pizzalaatikko.

Koska ruokapöytää ei ollut kasattu, ensimmäinen aamiainen syötiin kuplamuovin peittämältä pikkupöydältä. Mies teki pikakahvin isoon teräksiseen desimittaan, josta hän sitten kaatoi juomaa kuppiinsa. Oikeastaan omituiset olosuhteet korostivat makuelämyksiä samalla tavoin kuin piknikeillä.

(Eri koneella työskenteleminen tuottaa näköjään aivan erilaisen kirjasintyypin. En tiedä, mitä tehdä asialle, joten olkoon tuollainen.)


keskiviikkona, tammikuuta 10, 2007

Noloa

Ensin lupaan kirjoittaa entistäkin ahkerammin ja sitten tulee heti pitkä tauko julkaisemiseen. Noh, tähän on syynsä. Istun tammikuun jokaisella viikolla lentokoneessa. Työ- ja privaattimatkat myllertävät koko kuun kiireiseksi. Lisäksi muutamme kotia. Kaikki on paketissa. Kotitietokone on eteisen lattialla, eikä töissä ehdi tehdä tällaisia (paitsi tämän verran :-)

Olen kyllä napsinut kuvia satunnaisista lounaista, mutten iltaisin ole ehtinyt saattaa niitä julkaisukuntoon. Olen turhankin paljon aiemmin kunnostautunut typojen kunniattomalla saralla. Ensi viikolla ehkä sitten...