tiistaina, tammikuuta 16, 2007

Temp

Vuodenvaihteessa söimme iltapalaksi salaatit Stockan Tempissä. Kokemus muistutti edellistä kertaa, eli ruoka oli ok muttei mitenkään ylimaallista. Kun salaatin saa koota itse tai siis pyytää kokoamaan valitsemistaan aineksista, ei ainakaan voi syyttää ravintolaa omituisista yhdistelmistä. Yllättävän suuria annoksia saa kuitenkin kolmella ainesosalla. Ilmeisesti pohjasalaatti lisää volyymiä aika lailla.

Yksi häiritsevä tekijä ateriaan kuitenkin liittyi (hieman kolkon ravintolatilan lisäksi). Kokonaisuus oli liian kirpakka. En tiedä, oliko kyse etikasta vai limestä, mutta jompaakumpaa oli liikaa. Marinadit ja kastikkeet tavoittelevat raikkautta mutta rajansa kaikella. Leivän avulla tuota kirpakkuutta saattoi hieman loiventaa, mutta leipäpalani ei riittänyt koko salaatin avuksi.

Mihinkähän Tempin nimi viittaa? Toivottavasti ei työntekijöiden työsuhteisiin. Luultavasti itse ravintolaan - otaksun Stockan remontin tuovan mukanaan uusia tila- ja palvelujärjestelyjä.