tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Makuparien aatelia

Viikonlopun ruoanlaitto tuotti uuden keksinnön makuyhdistelmien saralla. Söimme uunissa tehtyä nieriää ja perunamuusia (pyrettä lukisi varmaan ravintolassa :-) perussalaatin kera. Jälkiruoaksi oli valkohomejuustoa. Ei näissä mitään, nämä tehtiin normaalilla kaavalla: kalaan suolaa, pippuria, salottisipulisilppua ja sitruunaa, ja muussi oli muussia. Piste iin päällä olikin aiemmin jo mainostamani viikunavincotto! Ja kaikkein parasta se oli valkohomejuuston päällä, jopa siinä määrin, että kolesteroliarvojen saattoi kuulla kohisten nousevan :-)

Vincoton idea on siinä, että se korostaa makuja. Kalasta se tekee kalaisamman, lihasta lihaisamman ja homejuustosta homeisemman :-) Siis jalohomeisemman. Suosittelen.

2 Comments:

Blogger Polkkapossu said...

Nieriä on niin hyvää. Tässäpä eräs lemppariresepteistäni
http://polkkapossu.blogspot.com/2006/01/huh-hah-hei-ja-nieri-rommissa.html

Vincottoa en ole pitkään aikaan tehnyt. Se johtuu siitä, että sen olemassaoloa ei niin helpolla muista. Mutta sait minut innostumaan ;)

11:40 ap.  
Blogger rinsu said...

Kiitos! Nieriän lisäksi suosiossamme ovat siika ja kuha. Noudatamme italialaista linjaa: vähän mausteita, pääasiassa suolaa ja pippuria. Pääroolissa on kala.

10:21 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home