keskiviikkona, helmikuuta 07, 2007

Tuoreita matkaruokamuistoja 5

Ai, melkein unohdin matkamme kurjimman ruoan. Jumituttuamme Hollantiin yhdeksi ylimääräiseksi vuorokaudeksi päädyimme hotelliin jonnekin kaupungin ulkopuolelle. Siellä oli tietysti syötävä jotain, jotta uni tulisi. Paikka ei selvästikään ollut erikoistunut keveään fuusiokeittiöön ;-) jos ylipäätään illallisten tarjoamiseen. Baaritiskillä notkuneet äijät olivat paikalla oluen vuoksi. Nyt ravintola oli yhtäkkiä puolitäynnä, kun katkenneet lentoyhteydet syöttivät epätoivoisia asukkaita tähänkin hotelliin.

Valitsimme kalkkunaa vihannesten ja perunain kera. Vihannekset olivat pakastepussista, perunat rasvaisia paistinperunoita. Itse kalkkuna oli rutikuivaa. Annos maksoi kuitenkin yli 15 euroa. Ja tilauksen ja aterian tarjoilun välillä kului tunti viisitoista minuuttia. Tarjoilija oli suorastaan suivaantunut, kun rohkenin kysyä annosten viipymistä noin tunnin kohdalla.














Osin tästä syystä emme seuraavana aamuna syöneet kahdeksan euron hotelliaamiaista, koska söisimme joka tapauksessa kentällä. Siellähän tuli olla ajoissa, ja aikaa check-innin ja lennon välillä oli kolmisen tuntia. Schiphol tarjoaa lentokentäksi hyvää ruokaa.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hei!
Miun ei tarvinnut kun ihan pari minuuttia lämmittää föönillä, eli ehkä enempi kuluisi sähköä sen veden lämmittämiseen.
Myöskään kuumaa kattilaa ei saa laittaa pakastimen pohjalle, ettei se sula. Eikä miulla ole sellaista pannunalusta, joka kestäisi kunnon kosketuksen veteen.
Föönin kanssa pitää vaan varoa, ettei se pakastin lämpene liikaa, ettei vastukset kärsi siellä.
Mutta ihan kyllä kunnialla selvisin sulattamisoperaatiosta :)
Mie en välitä niin hirveesti siitä, mikä kuluttaa sähköä ja mikä ei... Oon epävastuullinen kuluttaja...

Tsekkasin tuossa nopeasti sivujasi ja kivalta näyttää. Pääsee tämäkin sivusto miun blogiurleihin tuonne sivuilleni!:)

11:09 ap.  
Blogger rinsu said...

Kommenttisi näyttää oikein hauskalta tässä ympäristössä :-)

11:38 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home