Vinkki viikonlopuksi, siis seuraavaksi
(edit: rosmariinia, ei timjamia)
Hyvä arjenhallintakeino on ostaa perjantain iltaruokaan tarvittavat ainekset jo torstaina. Ehkä moni järkevä ihminen näin tekeekin, mutta meillä on homma tupannut jäämään perjantaille. Onhan siinä oma ilonsa kävellä tyhjenevässä kaupassa ja pohtia, mitä söisi. Jos pohjana ei ole S:n lounaan veroista ruokakasaa, nälkä kuitenkin pääsee yllättämään ja hermo kiristyy salaatteja selatessa.
Tänään söimme yrttimarinoidut naudan ulkofileet ja vihreän salaatin eli perjantaivakiomme. Luigi Righettin Campolieti toimi hyvin yrttisen pihvin kanssa, mutta kyllä kokonaisuuden kruunasi väkevästi rosmariinilta maistuva leipä! Te jotka teette leipää kotona, laittakaapa rosmariinia vehnäleipään, varsinkin jos leipä on tarkoitettu liharuoan oheen.
Campolieti maistuu varsin ohuelle ruoan jälkeen. Sitä voi siis juoda ennen ruokaa ja ennen kaikkea ruoan kanssa, mutta maisteluun siinä ei ole eväitä. Tässä erässä tuntui rikkikin hieman maistuvan...
Hyvä arjenhallintakeino on ostaa perjantain iltaruokaan tarvittavat ainekset jo torstaina. Ehkä moni järkevä ihminen näin tekeekin, mutta meillä on homma tupannut jäämään perjantaille. Onhan siinä oma ilonsa kävellä tyhjenevässä kaupassa ja pohtia, mitä söisi. Jos pohjana ei ole S:n lounaan veroista ruokakasaa, nälkä kuitenkin pääsee yllättämään ja hermo kiristyy salaatteja selatessa.
Tänään söimme yrttimarinoidut naudan ulkofileet ja vihreän salaatin eli perjantaivakiomme. Luigi Righettin Campolieti toimi hyvin yrttisen pihvin kanssa, mutta kyllä kokonaisuuden kruunasi väkevästi rosmariinilta maistuva leipä! Te jotka teette leipää kotona, laittakaapa rosmariinia vehnäleipään, varsinkin jos leipä on tarkoitettu liharuoan oheen.
Campolieti maistuu varsin ohuelle ruoan jälkeen. Sitä voi siis juoda ennen ruokaa ja ennen kaikkea ruoan kanssa, mutta maisteluun siinä ei ole eväitä. Tässä erässä tuntui rikkikin hieman maistuvan...
0 Comments:
Lähetä kommentti
<< Home