Blogikriisi, tilitystä
Olen hieman lannistunut tämän blogin suhteen. Muihin ruokablogeihin verrattuna tässä on todella vähän reseptejä. Ei tämän nimi olekaan mikään Rinsun reseptit, joten sikäli linja on perusteltu. Tässähän on koko ajan ajatuksena kirjoittaa ruoasta kulttuurisena ilmiönä ja laittaa sekaan muutama julkaisemisen arvoinen resepti. Ikään kuin mausteeksi.
Lisäksi olen huomannut, etteivät muutkaan ruokabloggaajat joka päivä kokkaa, ainakaan mitään vallankumouksellista. On tietysti mykistäviä poikkeuksiakin, sellaisia kuten Pastanjauhantaa, jotka saavat näyttävää jälkeä aiheesta kuin aiheesta.
Ehkä olenkin pettynyt siihen, miten harvoin nykyään ehdin laittamaan ruokaa. Tätä onneksi kompensoi se, että syön aika usein ulkona ja saan kirjoittaa ravintola-arvosteluja. Kaikki niistä eivät ole olleet niin silmittömän ylistäviä kuin Ilmatar- ja Yume-jutut ;-) Mutta koska en ole a) ravintola-alalla enkä b) kovin analyyttis-nirso, saan aikaiseksi enimmäkseen kehuja. Piikit yritän kätkeä rivien väliin... Lähiaikoina tänne ilmaantuvassa Tillikka-arviossa on nimittäin niitäkin.
Tilanne on kuitenkin heti samantien paranemassa. Teemme tänään intialaisen illallisen sukulais-ystäville (erityinen ystävälaji :-) Lauantaina taas kokataan 3-4 ruokalajia toisille ystäville. Perjantaina olen pikkujouluissa, joten ehkä niistäkin irtoaa jokin ruoka-anekdootti. Jo huomenna on siis luvassa kuvallisia reseptejä.
Lisäksi olen huomannut, etteivät muutkaan ruokabloggaajat joka päivä kokkaa, ainakaan mitään vallankumouksellista. On tietysti mykistäviä poikkeuksiakin, sellaisia kuten Pastanjauhantaa, jotka saavat näyttävää jälkeä aiheesta kuin aiheesta.
Ehkä olenkin pettynyt siihen, miten harvoin nykyään ehdin laittamaan ruokaa. Tätä onneksi kompensoi se, että syön aika usein ulkona ja saan kirjoittaa ravintola-arvosteluja. Kaikki niistä eivät ole olleet niin silmittömän ylistäviä kuin Ilmatar- ja Yume-jutut ;-) Mutta koska en ole a) ravintola-alalla enkä b) kovin analyyttis-nirso, saan aikaiseksi enimmäkseen kehuja. Piikit yritän kätkeä rivien väliin... Lähiaikoina tänne ilmaantuvassa Tillikka-arviossa on nimittäin niitäkin.
Tilanne on kuitenkin heti samantien paranemassa. Teemme tänään intialaisen illallisen sukulais-ystäville (erityinen ystävälaji :-) Lauantaina taas kokataan 3-4 ruokalajia toisille ystäville. Perjantaina olen pikkujouluissa, joten ehkä niistäkin irtoaa jokin ruoka-anekdootti. Jo huomenna on siis luvassa kuvallisia reseptejä.
8 Comments:
Bloginne on mukavaa vaihtelua pelkkiin resepteihin verrattuna, toki reseptiblogeja yhtään väheksymättä! Kiva, kun kommentoit ja pohdit ajankohtaisia ruoka- ja viiniasioita (Lehdet, ilmiöt, tv, kaupat). Jatka ihmeessä samaan malliin, täällä on aina mielenkiintoista piipahtaa ja yleensä käväisen lukemassa postauksiasi useamman kerran viikossa!
Kiitos kannustuksesta. Olen ajatellut ottaa taas ruoan historiaan liittyviä teemoja, mahdollisesti käsitellä myös kulttuurieroja. Ulkomaanmatkojakin saattaa olla luvassa, joten vaihtelua piisaa.
Hei, itse luen blogiasi juuri siksi että siinä on niin vähän reseptejä. Reseptit ovat kivoja mutta niistä on valitettavaa ylitarjontaa. Paljon hauskempaa on lukea ajatuksia yleisistä ilmiöistä. Eli samaa linjaa vain!
Hei, tulin blogiini jättämäsi kommentin kautta käymään, en ole aiemmin tiennytkään blogistasi. Täytyy sanoa, että mielelläni lukisin ihan muutakin kuin reseptejä, aika vaan on niin kortilla, ettei tahdo ehtiä muuta kuin omaa blogiaan päivittää. Vaan paremmalla ajalla tutustun tähänkin...
Hei!
Ei syytä lannistumiseen! Minusta on piristävää lukea välillä muutakin kuin reseptejä, jotka nekin toki ovat mukavia. Vaikka asun Helsinkiä huomattavasti pohjoisempana, luen arvostelujasi. Jatka samaan malliin - tai lisää jotain jos sinusta siltä tuntuu!
Täällä ollaan samaa mieltä, että nimenomaan ruokakulttuuriin ja muuhun liittyvät postaukset ovat mielenkiintoisia. Ruokablogiskene kun tuntuu viime aikoina latistuneen kymmeniin toinen toistaan samanlaisempiin kotiäitiruokablogeihin (ei millään pahalla sinänsä kotiäitiruokablogeja kohtaan, niistä vain on ylitarjontaa).
Aivan mahtavaa saada palautetta. Kiitos. Kun viime kädessä sitä ei tiedä, mitä lukijat ajattelevat - tai onko lukijoita ylipäätään...
Jossain vaiheessa olin varma, että "ei kermaa" julistukseni karkoitti osan yleisöstä ;-)
Anna palaa samalla tyylillä vaan!!! Kyllä kelpaa kiitos! Terv. TiV
Lähetä kommentti
<< Home