tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Poro ja ankka pöydässä ;-)

Kyllä on ollut hiljaista kokkausrintamalla. Olemme nimittäin pääasiassa syöneet muiden tekemiä sapuskoita. Lauantaina oli kylläkin kala+bataattimuhennos-setti, jollainen olikin esillä jo aiemmin. Nyt jopa toimimme omia puheitamme vastaan ja lorautimme kermaa muhennokseen! Näin sitä käy, kun ensin oikein julistaa.

Eilen kävin hyvän työkaverini kanssa Kosmoksessa. Tämä britti haluaa aina sinne Suomeen tullessaan. Aiemmin hän söi vain paistettuja silakoita ja muussia, nyttemmin muukin kosminen eväs kelpaa. Hän söi eilen ankankoipea, minä taas poroa. Kyllä oli hyvää, poronfile sienihöysteineen ja paahdettuine perunoineen varsinkin.

Yalumba Barossa Shiraz & Viognier 2003 ilahdutti molempia. Se oli selvästi parempaa kuin kotona juotaessa. Monestihan viini maistuu todella erilaiselta eri tilanteissa, mille ei löydy selitystä muusta kuin planeettojen asennosta tai omista kemiallisista muutoksista :-) Noista planeetoistakaan en ole varma...

Kuvat taitavat olla entistäkin suttuisempia. Olen nimittäin vaihtanut väliaikaisesti puhelinta Nokia 8800:aan, joskin jo ensi viikolla saan N73:n. Sitten saattavat kuvat kohentua.