maanantaina, helmikuuta 27, 2006

Kotikokin peruskurssikirja

Jos haluaa perehtyä kulinarismin saloihin, on yksi kirja ylitse muiden. Sen tekijät Karmavuo ja Lihtonen ovat hahmottaneet mainiosti sen, mikä kotikokille on vaikeinta - nimittäin yhdistäminen. Monet viinit ovat sinällään hyviä, ja ruokaakin suht moni tekee ihan mainiosti. Mutta mikä sopii mihin?

Viini & ruoka. Opas makujen harmoniaan (2004) tarjoaa muun muassa ylivedot ruoka- ja viinikartat, joiden avulla kuka tahansa saa aterioilleen sointuvia ja aistikkaita kulinaarisia elämyksiä (olettaen että ruoka onnistuu kohtalaisesti eikä viinissä ole korkkivikaa). Suosittelen.

1 Comments:

Blogger Polkkapossu said...

Erittäin paljon samaa mieltä :)=

3:48 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home