Kotikokin peruskurssikirja
Jos haluaa perehtyä kulinarismin saloihin, on yksi kirja ylitse muiden. Sen tekijät Karmavuo ja Lihtonen ovat hahmottaneet mainiosti sen, mikä kotikokille on vaikeinta - nimittäin yhdistäminen. Monet viinit ovat sinällään hyviä, ja ruokaakin suht moni tekee ihan mainiosti. Mutta mikä sopii mihin?
Viini & ruoka. Opas makujen harmoniaan (2004) tarjoaa muun muassa ylivedot ruoka- ja viinikartat, joiden avulla kuka tahansa saa aterioilleen sointuvia ja aistikkaita kulinaarisia elämyksiä (olettaen että ruoka onnistuu kohtalaisesti eikä viinissä ole korkkivikaa). Suosittelen.
Viini & ruoka. Opas makujen harmoniaan (2004) tarjoaa muun muassa ylivedot ruoka- ja viinikartat, joiden avulla kuka tahansa saa aterioilleen sointuvia ja aistikkaita kulinaarisia elämyksiä (olettaen että ruoka onnistuu kohtalaisesti eikä viinissä ole korkkivikaa). Suosittelen.
1 Comments:
Erittäin paljon samaa mieltä :)=
Lähetä kommentti
<< Home