lauantaina, maaliskuuta 10, 2007

La laa lauantai

Anoppilasta saa aina eväitä. Nyt saimme vadelma-mustikka-piirakkaa, joka kruunasikin mukavasti lauantain. Itse illallinen oli aika loiva, sillä emme ehtineet kotiin ennen kauppojen sulkeutumista. Ratkaisuna oli paistaa mehevä vihannesmunakas. Ehdoton keino tehostaa munakkaan maistuvuutta on laittaa mukaan wasabia. Toinen vaihtoehto on chili, tietysti.















Koska ilta uhkasi olla ankea, avasimme 2001 Tommasin Amaronen. Pääsyy tähän oli, ettemme olleet käyneet Alkossakaan. Kotona ei ollut mitään muuta punaviiniä kuin tämä varjeltu pullo. Toinen syy oli, että olimme päivän aikaan kunnostautuneet web 2.0 -elämässä ja halusimme palkita itsemme kaikesta uuden oppimisesta. Vinkiksi pieni lista harrastuksistani: Flickr, ShoZu, Jaiku, Typepad, Blogger. Ei ehkä ihan tyypillinen 42-vuotiaan naisen valikoima :-) Näistä ShoZu ja Jaiku ovat uusimmat villitykseni - suosittelen niitä kaikille.

Mutta nyt Amaronen pariin. Mausteinen voimakas viini lasissa, mukava koti-ilta ja hyviä suunnitelmia huomiselle. Ah! Skål!

4 Comments:

Blogger Petteri Koponen said...

Moi Rinsu, vakuuttava lista Web 2.0 -palveluja! Hienoa, että suosit suomalaista ja olet ottanut myös Jaikun mukaan joukkoon :)

Oletko huomannut, että voit halutessasi laittaa Jaiku badgen blogisi sivuun? Jatkossa meille tulee badge, jossa näkyy useampi viimeisin päivityksesi ja jonka kautta voi myös lähettää sinulle viestejä. Viestit tulevat Jaiku-sivullesi; pian myös kännykkään ja/tai IM- (eli pikaviesti-) ohjelmaan. Voit myös liittää blogisi Jaiku-tunnuksellesi.

Pitänee alkaa lukea blogiasi: lasteni mukaan osaan vain "kaata muroja ja tehdä munakkaan".

T, Petteri Jaikusta

10:19 ip.  
Blogger rinsu said...

No moi. Olen huomannut. Yritin ensin viedä ko badgen toisen blogini sivulle, mutta en päässyt sorsakoodiin, koska ko softa on niiiiin hienostuneen helppokäyttöinen. Tänne en ole badgeani tuonut, koska en halua paljastaa henkilöllisyyttäni ihan kaikille :-)

Tervetuloa vaan lukijaksi. Mulla on kyllä aika vähän reseptejä... Enemmänkin raportoin kaikenlaisia ruokakokemuksia. Lifestyle-raportointia :-)

10:37 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Amaronea olen kyllä antanut lahjaksi, mutta itselle en vielä ole raskinut ostaa. Lempiviinini on Zenaton Ripassa Valpolicella, muistuttanee hiukan amaronea.

5:58 ip.  
Blogger rinsu said...

Kyllä, ja Zenato on hyvä valmistaja. Ripassaa tehdään Ameronen mäskien avulla. Lempiviiniäsi on kommentoitu osoitteessa http://www.viiniblogi.fi/?p=7.

6:56 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home