Uusi aluevaltaus
Eilen teimme elämämme ensimmäisen kotipizzan. Siis oikeasti. Emme tee lainkaan tämäntyyppisiä populaariruokia. Tästä saa ajatella ihan mitä haluaa :-)
Pohjaan käytettiin valmista Kungsörnen-"jauhetta" (lisää vain vesi). Päälle laitettiin ensin pannulla haudutettu sipuli-tomaatti-pippuri-oregano-sekoitus, sitten lisättiin tonnikalaa, jokirapuja ja mozzarellaa. Uunin lämpötila oli 250 astetta.
Kyllä sitä söi ennen kuin selkäänsä otti, mutta pizzerioiden kuumissa uuneissa syntyy parempaa makua. Puhumattakaan italialaisista alkuperäisversioista.
Pohjaan käytettiin valmista Kungsörnen-"jauhetta" (lisää vain vesi). Päälle laitettiin ensin pannulla haudutettu sipuli-tomaatti-pippuri-oregano-sekoitus, sitten lisättiin tonnikalaa, jokirapuja ja mozzarellaa. Uunin lämpötila oli 250 astetta.
Kyllä sitä söi ennen kuin selkäänsä otti, mutta pizzerioiden kuumissa uuneissa syntyy parempaa makua. Puhumattakaan italialaisista alkuperäisversioista.
0 Comments:
Lähetä kommentti
<< Home