sunnuntaina, joulukuuta 17, 2006

Marskin kana janotti

Kuluneellakin viikolla olin workshopissa, jossa lounastettiin tämännäköistä ruokaa.













Hotelli Marskin lounaalla tarjottu kana-annos oli maistuva joskin aika rajun suolainen. Alkupalana ollut graavilohi taas ei ollut kovin suolaista vaan oikein hyvää ja mielenkiintoista, jotenkin erilaista.

Usein koko päivän kokouksissa tarjotaan välipalana hedelmiä, mikä on hyvä käytäntö. Marskin vadit olivat raikkaita ja tasapainottivat päivää. Teetä tuli juotua liian kanssa tuonakin työpäivänä, mutta nythän se vähenee, kun lääkäri sen pari päivää sitten kielsi. Aiemmin kiellettyjä ovat kahvi, suklaa, shamppanja, vahvat mausteet... Ja tuoremehut, rasvaiset ruoat ja muu sellainen, jota kulinaristin kitaan niin mielellään menisi. Ja meneekin.