maanantaina, syyskuuta 11, 2006

Ruoka-aineet kuvina

Yksi omituisimpia ruokakirjoja keittiömme kirjahyllyssä on Werlen ja Coxin Ruoka-aineet, suuri kuvitettu elintarvikekirja (Köln 2000). Se keskittyy pelkästään erilaisten kokkausraaka-aineiden kuvalliseen esittelyyn. Ostin sen Kampin Suomalaisesta kirjakaupasta alennettuun hintaan.

En ensin keksinyt sille oikein käyttöä, mutta se on kuitenkin osoittautunut hyödylliseksi. Siitä voi tarkistaa, mitä itse asiassa on kaupasta lähdössä hakemaan. Näin erityisesti silloin, kun on lukenut eksoottista keittokirjaa :-) Kuvien ohessa on myös lyhyt esittelyteksti, joka valaisee aineiden taustaa. Hyvin yleissivistävä julkaisu siis, joskaan tällaiseen muotoon pakattua tietoa ei voi nauttia suurina annoksina. Listamaisuus sopii paremmin lyhyisiin tietosukelluksiin.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Omistan saman kirjan ja se on kyllä osoittautunut tarpeelliseksi. Tykkään myös katsella siitä erilaisia kaloja ja lihoja ja kauhistella lampaansilmiä. Myös vedonlyöntitarkoituksiin kirja on oiva, siitä on loistava tarkastaa jos tulee erimielisyyksiä jostain ruoka-asiasta!

(Olen piilolukija, ajattelin ilmiantaa itseni :))

10:47 ip.  
Blogger rinsu said...

Hei ex-piilolukija :-)

Hauska kuulla, että joku muukin käyttää aikaansa ruoka-aineiden katselemiseen. Kauppahallit ovat myös oivallisia tähän tarkoitukseen, varsinkin matkoilla.

12:39 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home