keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

Ruoanlaitto on välinelaji?

Mies myönsi, että sitä mukaan kun välineistö keittiön laatikoissa on lisääntynyt, ruoanlaitto on alkanut kiinnostaa häntä entistä enemmän. Monimutkaisten kokeilujen äärellä heiluukin juuri hän. Kaikenlainen prosessointi ja tarkka näpertely tuntuu kovasti kiinnostavan. Noilla lahjoilla voisi harkita uraa myös konservaattorina tai hammaslääkärinä.

Miehen suosikkivälineet ovat

    teräksinen pippurimylly
    sarja metallisia kulhoja mittaamiseen ja sekoittamiseen
    Fiskarsin veitset
    Bamixin vatkain
    isot pinsetit

Nuohan ovat kaikki metallia! Tosimiehen esineitä, joista kaikista voisi olla hyötyä myös rakennuksella tai autoremontissa. Eivät nuo niin monimutkaisia ole, mutta tehokkaita kyllä.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Väittäisin, että huonojen välineiden (lähinnä veitset ja pannut) negatiivinen vaikutus ruuanlaiton kiinnostukseen on vielä suurempi kuin hyvien välineiden positiivinen vaikutus. Hyvillä välineillä kun voi keskittyä siihen ruuanlaittamiseen eikä tuskailla siitä, miten homma ei toimi välineiden surkeuden takia. Ja eiköhän tuohon tosiaan vähän sitä tosimiesasennettakin liity.. ;)

9:37 ap.  
Blogger rinsu said...

Totta! Uusien pannujen ja kattiloiden myötä asiat ovat helpottuneet. Hyvät veitset saimme aikoinaan lahjaksi, mikä on edesauttanut arkea huomattavasti.

11:52 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home