Kesää odotellessa
Yleensä jälkiruokarahjat ovat kermalla pehmennettyjä ja makeita. Meidän rahka on erilainen.
Pasin marjarahka
Sekoita kaikki ainekset. Pari marjaa kannattaa murskata, jos haluaa rahkasta muunväristä kuin valkoista.
Viime päivinä olemme sekoittaneet rahkaan siivutettuja tuoreita mansikoita. Emme suostu ostamaan espanjalaisia, koska olemme huolissamme niin sikäläisen työvoiman oloista kuin viljelymenetelmistä. Belgialainen mansikka on ollut valintamme.
Pasin marjarahka
Sekoita kaikki ainekset. Pari marjaa kannattaa murskata, jos haluaa rahkasta muunväristä kuin valkoista.
Viime päivinä olemme sekoittaneet rahkaan siivutettuja tuoreita mansikoita. Emme suostu ostamaan espanjalaisia, koska olemme huolissamme niin sikäläisen työvoiman oloista kuin viljelymenetelmistä. Belgialainen mansikka on ollut valintamme.
2 Comments:
Eikös vanilliinisokeri ole vähän liian teollisen makuista? Mie laitan mielummin vaikka ruokosokeria tai fariinisokeria, kuin vanilliinia, tietenkin vain jos ei ole oikeaa vaniljasokeria saatavilla.
Muutoin kyl kuulostaa oikein hyvältä, maidolla notkistaminen onkin minulle uusi kikka, olen ennen vain jättänyt kerman kokonaan pois, jos olen halunnut rahkasta kevyempää.
No on se, jos liikaa laittaa. Hippunen antaa oikean säväyksen. Ruokosokeriakin on käytetty. Pääasia on pitää sokerin määrä vähäisenä.
Lähetä kommentti
<< Home