keskiviikkona, huhtikuuta 04, 2007

Muutama huomio pääsiäisruoasta

1. Pääsiäismunien koostumus aiheuttaa pettymyksiä. Itse pidän suklaan suklaana ja syön pääsiäisenä Fazerin Mignoneita, joissa taatusti on haukattavaa. Eilen popsaisin yhden kolmella suullisella. Hyvä suuntuntuma.

2. Lammas on laajentanut reviiriään pääsiäismenusta muihinkin vuodenaikoihin. Jos minä saisin päättää, sitä syötäisiin meillä joka viikko. Nyt ei syödä.

3. Lammas- ja suklaaherkkujen vastapainoksi tarvitaan kevyitä välipäiväruokia. Kasvis- ja kalakeitot antavat myös kokille aikaa levätä, niitä kun voi tehdä kerralla enemmän ja ne vain paranevat vanhetessaan päivän kaksi.

2 Comments:

Blogger Polkkapossu said...

Erittäin erittäin hyviä huomioita. Jokaisesta täsmälleen samaa mieltä.

11:06 ap.  
Blogger rinsu said...

Hauska kuulla, siis lukea :-

4:53 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home