Tiramisuttaa taas
Tänään saan seurata kahden mieheni mieliruoan valmistumista. Hän tekee illalla saapuville vieraille sushia ja tiramisua. Näillä ruokalajeillahan ei ole mitään muuta tekemistä keskenään kuin herkullisuus, mutta se riittää perusteeksi valinnalle.
Tiramisu on jo kaapissa. Ohje on Wikikirjastosta. Teimme italialaisen version, jossa käytetään raakoja kananmunia. Teimme sitä viimeeksi väärillä kekseillä, ja tuolloin nestettä oli liikaa. Nyt vuoan pohjalla on Lady fingers -keksejä. Odotan innolla.
Tässä kuvia valmistusvaiheista. Huomatkaa taidokas valkuaisen ja keltuaisen erottaminen :-)
Tiramisu on jo kaapissa. Ohje on Wikikirjastosta. Teimme italialaisen version, jossa käytetään raakoja kananmunia. Teimme sitä viimeeksi väärillä kekseillä, ja tuolloin nestettä oli liikaa. Nyt vuoan pohjalla on Lady fingers -keksejä. Odotan innolla.
Tässä kuvia valmistusvaiheista. Huomatkaa taidokas valkuaisen ja keltuaisen erottaminen :-)
1 Comments:
Kyllä tuossa Wikikirjaston ohjeessakin on vikaa. Taas oli liian kostea lopputulos. Ehkä he ajattelevat ihmisten tekevän tiramisunsa johonkin valtavaan vatiin, jolloin keksiainesta on tarpeeksi nesteeseen nähden.
Ensi kerralla ladomme keksejä kaksi kerrosta.
Lähetä kommentti
<< Home