lauantaina, kesäkuuta 09, 2007

Taivaanranta laittoi parastaan

Tänään maalta Helsinkiin palatessamme söimme myöhäisen lounaan Lahdessa Taivaanrannassa. Miehen nieriäannos oli höystetty maukkaalla sitruunapastalla ja marinoiduilla parsoilla. Oma jokirapuilla kruunattu Caesar-salaattini maistui erittäin hyvältä. Ruokahalua lisäsi sekin, että olimme aamulla huhkineet lapion varressa veljeni mökillä.

Otin salaatin oheen Nautilus-viiniä, jota ei ilmeisesti Alkosta saa. Harmi, maku oli nimittäin vahva ja aromikas, sitrushedelmäinen suorastaan. Se on hyvin erilainen kuin aiemmin kehumani Chateau de Cruzeau, mutta molemmat ovat erikoislaatuisia ja tavanomaisesta poikkeavia.

2 Comments:

Blogger Meri, Helsinki said...

Hassu juttu, vaikka cesar-salaatti on suuri intohimoni, en koskaan uskalla ottaa sitä muulla kuin kanalla. Viimeksi tänään vetelin sitä Torissa, mutta sielläkin olisi ollut rapuja tarjolla. Ovatkonä kuinka passeleita seessarsoossiin, nuo mertemme hedelmät?

11:40 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Lyhyesti (koska kirjoitan tätä kännystä): Kyllä.

11:45 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home